Webdesign

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site eruit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten.

Ten eerste wordt er uitvoerig met u besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product en/of diensten te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging? Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heeft uw wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realisatie van een website.    

Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, nemen wij contact met u op zodat u achter uw eigen computer uw site kan bekijken. We kunnen desgewenst het hele traject voor u regelen, dat wil zeggen het zorgen voor de domeinregistratie, e-mail installatie en het hostingpakket. Wij kunnen u een goedkoop hostingpakket aanbieden.